Sopimus- ja käyttöehdot

Hietsu Padelilla on oikeus hintojen ja ehtojen muutoksiin. Mahdolliset muutokset hintoihin tai ehtoihin astuvat voimaan ilmoitushetkestä alkaen.

Irtovuorot

Hinnat
Hinnat voimassaolevan hinnaston mukaan

Varauksen peruminen
Irtovuoro on peruttava viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua varausjärjestelmässä. Myöhemmin kuin 24 tuntia ennen pelivuoron alkua tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko vuoron hinta. HUOM! Sateen vuoksi vuoro tulee perua ennen pelivuoron alkua olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Vuoro hyvitetään asiakkaalle maksamalla vastaava summa varaajan Matchi-pelitilille myöhempää käyttöä varten.

Vuokramailat
Mailallisen irtovuoron varannut henkilö on vastuussa vuokramailojen palautumisesta mailalaatikkoon. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 100€/kpl vuoron varanneelta henkilöltä.

VAKIOVUOROT – määräaikainen vakiovuorosopimus

1. Hinnat voimassaolevan hinnaston mukaan.

2. Määräaikainen vakiovuoro on voimassa sopimuksen voimassaoloajan jokaisena viikkona (myös juhlapyhinä). Lähtökohtaisesti vakiovuorot ovat voimassa 31.8.2023 saakka mikäli ei ole toisin sovittu. Erikoistapauksena klo 21-22 väliset vuorot, jotka ovat voimassa lähtökohtaisesti 15.8.2023 saakka mikäli ei ole toisin sovittu.

3. Vuorot laskutetaan asiakkaalta kuukausittain.

4. Asiakas on velvollinen maksamaan vuoron huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa. Vakiovuoron varaajalla on kuitenkin oikeus siirtää yksittäinen pelivuoro kaksi (2) kertaa kauden aikana toiseen ajankohtaan. Vuoro tulee siirtää viimeistään 48 tuntia ennen vuoron alkua varausjärjestelmässä. HUOM! Sateen vuoksi vuoro tulee perua ennen pelivuoron alkua olemme yhteydessä asiakaspalveluumme info@hietsupadel.fi. Vuoro hyvitetään asiakkaalle maksamalla vastaava summa varaajan Matchi-pelitilille myöhempää käyttöä varten.

5. Asiakas voi myydä vakiovuoron itse tutuilleen tai Hietsu Padelin WhatsApp -ryhmissä niin monta kertaa kesän aikana kuin haluaa.

6. Pidätämme oikeuden perua yksittäinen vakiovuoro keskuksessa järjestettävän kilpailun/tapahtuman vuoksi, esim. viralliset kilpailut. Hietsu Padelilla on velvollisuus ilmoittaa viipymättä asiakkaalle vakiovuoroon johtavasta tapahtumasta.

7. Asiakas voi irtisanoa vakiovuoron kahden (2) viikon irtisanomisajalla painavan terveydellisen syyn (lääkärintodistus) tai paikkakunnalta muuton vuoksi (osoitteenmuutosilmoitus).

8. Mailallisen vuoron varannut henkilö on vastuussa vuokramailojen palautumisesta mailakaappiin. Palauttamatta jääneestä tai väärinkäytöksen vuoksi rikkoutuneesta mailasta veloitamme 100 €/kpl vuoron varanneelta henkilöltä.

Hietsu Padel

Yhteystiedot

Sijainti ja pysäköinti - Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.

Hietsu Padel sijainti ja pysäköinti

Osoite: Hietaranta
Sähköpostiosoite: info@hietsupadel.fi
Aukioloajat: 6-24

Sopimus- ja käyttöehdot